Strawberry Earth Film Festival: Debat Food for Change

Op 3 & 4 juni is het Strawberry Earth Film Festival in studio/K, Amsterdam. Hier gaan de leukste & mooiste groene films in première. Naast de films kun je meepraten en proeven tijdens het debat Food for Change: Eat your heart out! Gepresenteerd door Menno Bentveld (VARA).

Food for Change: Eat your heart out!  host Menno Bentveld (VARA)
Eten. We doen het allemaal, ten minste 3x per dag. Maar de afstand tussen boeren, producenten en consumenten wordt steeds groter. De huidige manier van produceren en consumeren heeft negatieve gevolgen voor mens, dier en milieu. Steeds meer consumenten beseffen dat de keuze die zij maken in de supermarkt effect heeft op de wereld om hen heen. We zeggen anders te willen handelen, maar in de praktijk…..Hoe kan het dat we eenmaal in de supermarkt ‘vergeten’ te kiezen voor puur, lokaal en lekker? Proef en praat mee met:

• Quirijn Bolle (directeur Marqt & Amsterdammer van het jaar 2010)
• Willem Treep (Willem & Drees): duurzame ondernemer die begonnen is bij Unilever. Willem brengt lekkere, pure en eerlijke producten naar de grote massa.
•Wouter de Heij (TOPbv): technoloog die niet terug wil naar het tijdperk van Ot & Sien. Zijn visie: de technologie komt met duurzame oplossingen!
•Emma Bruns: columnist (NRC.NEXT), creatief & maatschappelijk denker en verbonden aan de Youth Food Movement.

Waar: Studio K, Amsterdam
Wanneer: za 4 juni 15.45 – 17.15 uur
Toegang voor het debat is gratis!

Meer informatie over het festival en het debat zie strawberryearth.com

Auteur
Vice Versa

Datum:
25 mei 2011
Categorieën: