Open Data for Development Camp

Open for Change, een netwerk gehost door Partos, in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het KIT, organiseert op 12 en 13 mei het Open Data for Development Camp. Een bijeenkomst over open data met internationale experts van onder anderen de Wereldbank,Development Gateway en Aidinfo.

Via presentaties, interactieve clinics en barcamps, kom je alles te weten over open data en applicaties, leer je van lessons learnt en kun je brainstormen over de impact van open data op ontwikkelingsorganisaties. Er zijn online verbindingen met diverse ontwikkelingslanden en met experts in Canada en de UK. Ook zullen hackers en developers aan de slag gaan met verschillende datasets en ter plekke applicaties gaan bedenken op basis van concrete vragen van de deelnemers.

Waar: KIT, Amsterdam
Wanneer: 12 en 13 mei
Meer informatie: Open for Change
Registratie: HIER

 

Auteur
Vice Versa

Datum:
09 mei 2011
Categorieën: