Info-dag DARE2GO

DARE2GO daagt je uit om te gaan!

 Ga voor een unieke ervaring vol persoonlijke ontwikkeling en ga voor een eerlijke samenleving! Ga voor een periode tussen de 2 en 12 maanden naar Afrika, Azië of Latijns Amerika om in compleet andere cultuur te leven en daar jouw bijdrage te leveren aan één van de DARE2GO vrijwilligersprojecten.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en zie jij het als jouw persoonlijk ideaal je in te zetten voor mensen in kwetsbare situaties? Sta jij voor solidariteit, verbondenheid, zingeving en bezieling, dan DARE2GO! Volg de voorbereiding en ga met z’n tweeën of in een groep naar Afrika, Azië of Latijns Amerika voor een vrijwilligersproject van DARE2GO.

Zaterdag 14 mei is er een info-dag van 10:30 – 13:00 u. teruggekeerde jongeren vertellen over hun ervaringen op projecten.

Je bent van harte welkom!

DARE2GO
Walpoort 12
5211 DK  ’s-Hertogenbosch
Tel. 073-6130715

www.dare2go.nl
info@dare2go.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
13 april 2011
Categorieën: