Congres ‘Develop Your World now, for the Future!’

Dit jaar organiseert stichting Develop Your World wederom het grootste congres van Noord-Nederland over ontwikkelingssamenwerking. Dit keer is het thema ‘Leiders van de Toekomst’, en wordt er aandacht gegeven aan wat jìj kunt doen om bij te dragen aan een eerlijkere wereld!

Er zullen verschillende sprekers die dit van dichtbij ervaren hebben aan het woord komen. Één van hen is Sandra van Beest die tot voor kort jongerenvertegenwoordiger was bij de Verenigde Naties. De dag wordt daarnaast voorgezeten door Peter Volten, hoogleraar internationale betrekkingen aan Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens de workshopronde kun je verder meer te weten komen over zaken als mondiaal burgerschap voor jongeren, ondernemen met oog voor ontwikkeling en microfinanciering. Kortom; het belooft een afwisselende en interactieve middag te worden, waarbij jouw n onze toekomst centraal staat.

11 mei 2011 van 12.00 tot 17.00 uur in het Heerenhuis (Spilsluizen 9, 9712 NR Groningen).  Schrijf je alvast in op www.developyourworld.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
26 april 2011
Categorieën: