UZ#4 – Ontmoet jouw betere wereld

Op vrijdag 8 april vindt UZ (jijbent.uz) weer plaats in Seats2Meet Utrecht. De inschrijving is weer geopend en het enthousiasme en animo onverminderd groot.

UZ (jijbent.uz)  is het event dat mensen en organisaties bij elkaar brengt die zich willen inzetten voor een betere wereld.

 UZ is uniek. UZ is eigenwijs. UZ is toegankelijk.

UZ inspireert. UZ nodigt je uit.

 UZ is er voor iedereen. Voor organisaties die vrijwilligers zoeken, voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en een organisatie zoeken. Maar ook om een workshop te geven of jezelf of je organisatie te pitchen wanneer je graag input wil hebben van mensen. Met andere woorden: bij UZ kom je iets brengen of halen.

Zo kon je tijdens UZ deelnemen aan een ‘durftevragen- sessie’, advies krijgen hoe je als organisatie een persbericht schrijft, meedenken over een game voor een stichting in Colombia, deelnemen aan een brainstorm over een race op frituurolie of een social media workshop volgen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Er is maar 1 regel tijdens UZ: je mag niet om geld vragen.

UZ gaat op vrijdag 8 april haar 4e editie beleven. In 2010 gestart als samenwerking tussen Be More, Frivista en de 1%CLUB beleefde UZ afgelopen jaar 3 succesvolle edities waar zo’n 500 bezoekers deelnamen aan de uiteenlopende sessies.

Op vrijdag 8 april gaat UZ verder. Zorg dat je erbij bent.

UZ, ontmoet jouw betere wereld. Meld je aan via jijbent.uz.

Auteur
Krista Russchen

Datum:
17 maart 2011
Categorieën: