SOL: Lustrumsymposium Ontwikkelen 2.0

Op 26 maart as. organiseert Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL): Lustrumsymposium Ontwikkelen 2.0.: over nieuwe én alternatieve manieren van ontwikkelen. Vanaf 13.30u start een middag vol inhoud en vermaak in Sociëteit de Burcht in hartje Leiden.
Met het thema ‘Ontwikkelen 2.0’ willen we met studenten uit alle studierichtingen naar de toekomst van ontwikkelingssamenwerking kijken. Wat zijn nieuwe, alternatieve manieren van ontwikkelen?  Liggen deze in het bedrijfsleven, binnen rechten of gaan particuliere initiatieven de wereld veranderen? Entree is gratis (inclusief goodiebag!).

Lezingen en workshops door o.a. Paul Hoebink (bijzonder hoogleraar OS) en Ron van Huizen (ex-directeur Terres des Hommes). Daarnaast genoeg muzikale afleiding en een fairtrade-borrel !

Voor meer informatie of aanmelding ga naar www.soleiden.nl/lustrum.php

26 maart | aanvang 13:30 uur | Societeit de Burcht in Leiden

Auteur
Krista Russchen

Datum:
18 maart 2011
Categorieën: