Seva Network Foundation organiseert: Trainingsprogramma ‘Ondernemen tegen armoede’

Seva Network Foundation organiseert op 19, 26 en 27 maart de training ‘Ondernemen tegen Armoede’.

Heeft u ook altijd willen ondernemen in uw land van herkomst? Zit u vol ideeën  maar weet u niet hoe u deze concreet kunt maken? Seva Network Foundation leert  hoe u uw ideeën kunt omzetten in een businessplan.  Op  19, 26 en 27 maart kunt u deelnemen aan de  training ‘Ondernemen tegen armoede’ in Den Haag.  Na afloop van de training is er de mogelijkheid om een subsidieaanvraag bij Seva in te dienen  voor een onderneming  in uw land van herkomst.

Seva Network Foundation is een internationale organisatie voor structurele armoedebestrijding in ontwikkelingslanden. De insteek van Seva is het stimuleren van ondernemerschap. Seva werkt samen met migranten in Nederland,  zowel particulieren als organisaties en ondernemingen,  die in de landen van herkomst willen investeren.

Het trainingsprogramma is voor deelnemers die geen of weinig ervaring hebben in het opzetten van een onderneming in hun land van herkomst. Tijdens de training  krijgen zij inzicht in het opstellen van een businessplan, zowel  inhoudelijk als
financieel.

Het trainingsprogramma  bestaat uit de volgende onderdelen:
• Inleiding in de Ontwikkelingssamenwerking en Training Businessplan (inhoudelijk) op  19 maart
• Training Businessplan (financieel) op  26 maart
• Businessgame en samenvatting Businessplan op  27 maart
• Excursie:  datum nog niet bekend
• Verdiepingsbijeenkomst en uitreiking certificaat: datum nog niet bekend.

De kosten bedragen  € 100 per persoon.  Het bedrag is inclusief één overnachting, twee keer ontbijt en  lunch , een diner, het trainingsmateriaal maar exclusief
excursie.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Janice Aliar op telefoonnummer 070 -33 00 777 of mailen naar j.aliar@sevanetwork.net. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Of kijk op www.sevanetwork.net.

Aanmelden kan tot  uiterlijk  7 maart 2011 door uw naam, adres, telefoonnummer, email adres  te mailen naar  info@sevanetwork.net  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. U kunt ook bellen naar  070-33 00 777.

Auteur
Krista Russchen

Datum:
02 maart 2011
Categorieën: