Opening Movies that Matter Festival

Het Movies that Matter Festival, de opvolger van het Amnesty International Filmfestival, vindt ieder voorjaar plaats in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag. Dit internationale film- en debatfestival presenteert zo’n 70 human rights speelfilms en documentaires en dagelijkse talkshows en debatten met internationale gasten.

Het festival biedt een podium aan speelfilms en documentaires die de aandacht vestigen op situaties waarin mensenrechten en menselijke waardigheid in het geding zijn. Het festival vindt van donderdag 24 – woensdag 30 maart plaats in en rond Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag, internationale stad van vrede en recht. Lees verder op de festival website

Hoofdpartners van het festival zijn Amnesty International en de Gemeente Den Haag.

Auteur
Krista Russchen

Datum:
18 maart 2011
Categorieën: