Nacht van de fooi: ‘Keep the Change, Change the World’

Doet uw project mee?

Op donderdag 28 mei 2011 vindt de 7e editie van de Nacht van de Fooi plaats.

Tijdens deze dag en nacht kan je stappen voor het goede doel. In een aantal grote (studenten)steden schenken de deelnemende horecagelegenheden hun opgehaalde fooi aan kleinschalige en duurzame projecten in ontwikkelingslanden, geselecteerd door de stichting Nacht van de Fooi. Naast de steden Groningen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft, Breda, Tilburg en Enschede, die al eerder deelnamen, zullen dit jaar ook Den Bosch en Maastricht geheel in het teken staan van het motto: ‘Keep the Change, Change the World’.

Het doel van de Nacht van de Fooi is tweeledig; ten eerste de financiële ondersteuning van de projecten en ten tweede het onder de aandacht brengen van de ontwikkelingsproblematiek bij het ‘stappende’ publiek. De Nacht van de Fooi vormt daarmee een brug tussen uitgaan en werken aan een betere en eerlijkere wereld, twee dingen die niet vaak met elkaar verbonden worden!

Net als voorgaande jaren wordt het opgehaalde bedrag verdubbeld door Impulsis, dat ondersteuning biedt aan particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking.

Projecten kunnen vanaf nu worden aangemeld! Wilt u met uw project kans maken om mee te doen als één van de projecten van Nacht van de Fooi? Is uw ontwikkelingsproject kleinschalig en duurzaam? Neem
dan nu een kijkje op  voor de voorwaarden en vul het aanmeldingsformulier in voor 25 februari 2011. Hebt u vragen of opmerkingen, laat het ons weten via  contact@nachtvandefooi.nl

Auteur
Krista Russchen

Datum:
02 maart 2011
Categorieën: