MO*debat: Europees landbouwbeleid, op naar de hervormingen

JNM (jeugdbond voor natuur en milieu) presenteert ‘De 7 wegen naar duurzame landbouw’, een hele reeks aan soirées en debatten over hoe onze huidige landbouw er uit ziet en waarom het zo belangrijk is over te stappen naar een duurzamer systeem. Op 16 maart wordt het Europees landbouwbeleid onder de loep genomen.

Debat met Bart Staes, Thierry Kesteloot (Oxfam), Bavo Verwimp (Wervel), Jean-Pierre De Leener (landbouwer) en Leen Schrevens (Groene Kring, Boerenbond), gemodereerd door Alma De Walsche (MO-magazine). Ze geven elk hun visie op de komende hervormingen.

Gratis toegang. Info: www.jnm.be/duurzamelandbouw

16 maart | 19.30 uur | Universiteit Gent, Universiteitstraat 4 Gent.

Auteur
Krista Russchen

Datum:
03 maart 2011
Categorieën: