Meet VSO: informatie over werken in een ontwikkelingsland

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die door duurzame kennisuitwisseling werkt aan een rechtvaardiger wereld zonder  armoede. Op aanvraag van lokale organisaties in ontwikkelingslanden zenden wij vakdeskundigen uit die hun kennis en ervaring daar delen. Lokale organisaties kunnen daardoor hun werk effectiever doen. VSO heeft zo’n 900 vacatures per jaar in Afrika en Azië.

 Interesse om je kennis te delen en mee te werken aan een wereld  zonder armoede? VSO organiseert een aantal keer per jaar informatiemiddagen over werken in een ontwikkelingsland. Naast algemene informatie over de voorwaarden voor uitzending, hoor je op een interactieve manier specifiek voor jouw vakgebied wat de mogelijkheden zijn. Ook kan je kennismaken met VSO medewerkers en vakdeskundigen die in een ontwikkelingsland hebben gewerkt. Interesse wat VSO jou te bieden heeft? Kom dan naar onze informatiemiddag op zaterdag 14 mei 2011. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen werkzaam in Onderwijs, Gezondheidszorg, Landbouw en Natuurbeheer.

Meer informatie over het werk van VSO of aanmelden voor de informatiebijeenkomst doe je via www.vso.nl.  Na opgave ontvang je een bevestiging van inschrijving en routebeschrijving.

14 mei | 12:30-16:30 uur

Auteur
Krista Russchen

Datum:
17 maart 2011
Categorieën: