FairPhone event: FairPhone; een eerlijke telefoon

De initiatiefnemers van FairPhone (Waag Society, NIZA en Schrijf-Schrijf) organiseren 17 maart een feestelijke bijeenkomst voor alle betrokken relaties, partners en mensen die meer willen weten over FairPhone.In het programma aandacht aan voor vragen als: hoe produceer je een eerlijke telefoon? Hoe zet je het product in de markt? Hoe ziet de productie keten van een mobiele telefoon er uit en hoe grijp je in zodat de werk omstandigheden van arbeiders verbeteren en er een eerlijker prijs betaald wordt?

Programma: 16.00 uur tot 19.00 uur lezingen en gesprekken met experts onder leiding van Natasja van den Berg. 19.30 tot 22.00 uur vertoning van de documentaire Blood in the Mobile, workshops en meet-ups met de FairPhone crew.

Voor meer informatie en aanmelding kijk op events.waag.org

17 maart | 16:00 – 22:00 u | Waag, Nieuwmarkt 4, Amsterdam

Auteur
Krista Russchen

Datum:
09 maart 2011
Categorieën: