A Call 2 Action: Sluit je aan bij het jaar van actie!

Na een succesvolle kick-off conferentie op 22 januari, volgt op 21 mei de tweede bijeenkomst van A Call 2 Action. Ondernemende enthousiastelingen werken dit jaar heel hard aan het implementeren van concrete, innovatieve ideeën om internationale samenwerking op een effectieve manier vorm te geven. A Call 2 Action wil bestaande systemen aanpassen of nieuwe structuren opzetten om zo duurzame ontwikkeling te stimuleren.

Op 21 mei gaan de actiegroepen presenteren hoe ver ze zijn met hun plannen en wat er nog nodig is om de verandering verder door te voeren. Middels ‘co-creation-sessions’ worden experts aan de actiegroepen gekoppeld die hen gaan helpen om hun actieplannen op een hoger niveau te brengen. De meest innovatieve actie krijgt aan het eind van dit jaar op 10 december de JongOS Innovation Award.

Ben je ook een beetje klaar met de eeuwige discussie over internationale samenwerking en wil je je expertise inzetten innovatieve internationale samenwerking? Je kunt je nu nog aansluiten bij ons jaar van actie.

Je bent van harte welkom op de 16de!

Wat: A Call 2 Action, part II
Waar: Seat2Meet, Utrecht
Wanneer: 21 mei, 13:00-17:30

Contact: info@acall2action.nl
Sluit je aan bij de actiegroepen www.jongos.nl

www.acall2action.nl

Auteur
Krista Russchen

Datum:
17 maart 2011
Categorieën: