Women Inc. festival 2011

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart vindt voor de vierde keer het grote WOMEN Inc. Festival plaats in Amsterdam. Na een speciale opening op vrijdag 4 maart in de aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima, staat Pakhuis de Zwijger het weekend lang in het teken van talkshows, speeddatesessies, workshops, film, theater en muziek. Het festival vormt jaarlijks aan de vooravond van Internationale Vrouwendag dé plek en hét moment voor een actuele stand van zaken op het gebied van de emancipatie van vrouwen. Te gast zijn onder anderen: Marja van Bijsterveldt, Nabila Marhaben, Antoinette Beumer, Femke Halsema, Naima El Bezaz, Patricia Steur, Esther-Mirjam Sent, Aysel Erbudak en Ernestine Comvalius, Jan Heemskerk, Lavinia Meijer, Sarah Maple, Nazmiye Oral en Karsu Dönmez.

Waar: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Wanneer: 5 en 6 maart
Hoelaat: 5 maart: 10:00u – 20:00 u | 6 maart 10:45-20:00u

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kijk op www.womeninc.nl of mail naar info@women-inc.nl

Auteur
Krista Russchen

Datum:
23 februari 2011
Categorieën: