Stichting Sapna Foundation organiseert: boekpresentatie ‘Mumbai Massala’

Uitnodiging boekpresentatie ‘Mumbai Massala’

Stichting Sapna Foundation organiseert op donderdag 10 maart 2011 de boekpresentatie van het boek ‘Mumbai Massala’. Dit is een reisverslag van Janice Aliar over haar vrijwilligerswerk met straatkinderen in India. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij deze boekpresentatie. En uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om het boek te kopen. De opbrengst van de boekverkoop gaat naar een project
van stichting Sapna Foundation. Deze stichting zal een gezondheidskliniek opzetten voor Dalits in Bihar (India). Tijdens de boekpresentatie zal de auteur niet alleen vertellen over haar boek, maar ook over stichting Sapna Foundation en het gezondheidsproject in Bihar.

Datum: donderdag 10 maart 2011
Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
Locatie: De Boskant (Fluwelen Burgwal 45, Den Haag)

U wordt verzocht uw aanwezigheid te bevestigen door een mail te sturen
naar: info@sapnafoundation.com of te bellen naar: 06-48326802.

Kijk voor meer informatie op: www.sapnafoundation.org

Auteur
Krista Russchen

Datum:
08 februari 2011
Categorie├źn: