Mira Media nieuwjaarsbijeenkomst

Op donderdagavond 27 januari 2011 maakt Mira Media tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst weer de balans op: wat heeft 2010 ons gebracht op het gebied van media en culturele diversiteit?

In een afwisselend programma kom je daar vanzelf achter! Bijvoorbeeld via de presentatie van het Jaaroverzicht Media en Culturele Diversiteit 2010, dat Mira Media bovendien onder de aanwezigen zal verspreiden.

In de paneldiscussie ‘Haïti versus Pakistan’ probeert Bahram Sadeghi te achterhalen waarom de aardbeving in Haïti veel meer media-aandacht genereerde dan de overstroming in Pakistan. Hebben slachtoffers van natuurrampen nu ook al last van de negatieve beeldvorming rond moslims? Panelleden Judy Bralds (stichting Haïticontact), Umar Mirza (wijblijvenhier.nl) en Nel Ruigrok (Nederlandse Nieuwsmonitor) nemen natuurlijk geen blad voor de mond! Ook te gast is Hadjar Benmiloud, bekend van haar columns in Metro en Viva, die in een prikkelende gesproken column haar visie op 2010 geeft.

En last but not least zal de winnaar van de Mira Media Scriptieprijs 2010
bekend worden gemaakt.

Datum:
Donderdag 27 januari 2011

Tijd:
19.00 – 21.00 uur, aansluitend borrel.
N.B. Tijdens het programma zullen er kleine hapjes op tafel staan.

Locatie:
De Balie (de grote zaal), Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam

Aanmelden:
Contactgegevens voor 20 januari mailen naar Jessica Baro, j.baro@miramedia.nl, o.v.v. ‘aanmelding nieuwjaarsbijeenkomst’.

Voor meer informatie, klik hier

Toegang is gratis

Auteur
Henriette de Wit

Datum:
17 januari 2011
Categorieën: