Liliane Fonds workshop: ‘Meedoen zonder beperking’

Het Liliane Fonds en het Wereldpodium nodigen u uit om in februari en maart deel te nemen aan een workshop over insluiting van gehandicapten in ontwikkelingsprojecten. Nog vaak zijn mensen met een handicap ‘onzichtbaar’ voor de buitenwereld. Kinderen worden uit schaamte binnengehouden, jongeren missen de kans op een opleiding en werk.

In deze workshop leert u van de meer dan 30 jaar praktijkervaring van het Liliane Fonds: hoe ontdek je verborgen kinderen? Hoe laat je óók mensen met een beperking profiteren van een ontwikkelingsproject? Hoe open je hun wereld?

Tijdens de workshop geven experts van het Liliane Fonds en het Wereldpodium praktijkadviezen. Met hen discussieert u over (zelf ingebrachte) cases. Uw ervaringen en vragen dragen bovendien bij aan de realisatie van een praktische gids over insluiting van mensen met een handicap in ontwikkelingsprojecten.

Voor wie? Grote en kleine particuliere ontwikkelingsinitiatieven
Door wie? Kees van de Broek & Henk Hofsté (Liliane Fonds), Mirjam Vossen (Wereldpodium)
Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur
 
Data en locaties:

Dinsdag 15 februari: Amersfoort
Donderdag 17 februari: Roermond
Donderdag 24 februari: Breda
Maandag 28 februari: Leiden
Vrijdag 4 maart: Nijmegen

Deelname aan de workshop is gratis. U kunt zich aanmelden via www.wereldpodium.nu

 

Auteur
Henriette de Wit

Datum:
17 januari 2011
Categorieën: