COS Noord-Holland presenteert: My Roots, My Inspiration

My Roots, My Inspiration is een inspirerende avond voor jongeren met roots in Marokko, Ghana, Turkije, Ethiopië en Suriname, die een bijdrage (willen) leveren aan een duurzame toekomst in deze landen. Bijvoorbeeld door projecten te ondersteunen, een bedrijf te starten in het land of door mensen in Nederland bij het land te betrekken.

Iemand die zich betrokken voelt bij meerdere landen heeft een unieke positie: met jouw kennis van taal, cultuur en mensen kun je een brug slaan tussen twee culturen. En daarom bij uitstek in staat om een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling.

Actrice/presentatrice Georgina Kwakye, zelf van Ghanese afkomst en oprichtster van stichting Ghanesi, presenteert de avond. Ze stelt diverse personen aan je voor die vertellen wat ze doen en wat hun drijfveren zijn. Daarna volgt een debat en wordt de avond afgesloten met een drankje.

Sprekers:  o.a.  Peggy Bouva (Community & Knowledge) en Dina El Filali (stichting Kantara)

Wanneer: Woensdag 26 januari 2011, 19:00-22:30 uur
Waar:  Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade Amsterdam (route)

Vrij entree (incl. koffie/thee bij inloop en 1 consumptiebon)

Gelieve je vooraf aan te melden via info@cosnoordholland.nl
Voor meer informatie, klik hier.

Auteur
Henriette de Wit

Datum:
16 januari 2011
Categorieën: