A Rought Guide to CSR

Op 20 januari 2011 komen verschillende bedrijven samen om een “Rough Guide to CSR” (Corporate Social Responsibility) te schrijven: een beknopt verslag met handvatten hoe bedrijven consumenten en werknemers kunnen betrekken en laten deelnemen bij MVO.
Tijdens het evenement zullen, na een algemene introductie over MVO door PwC, professionals van Kirkman Company, Vodafone Foundation, SCA en ID&T spreken over hun ervaringen met het betrekken van werknemers en consumenten bij MVO. Een bonte en veelzijdige opsomming van handvatten, gebaseerd op intense ervaringen zullen op de dag zelf worden gebundeld tot een “Rough Guide to CSR.” Organisatoren van het evenement zijn dance4life, stichting laluz en online goede doelen platform Pifworld.

Lokatie: de Entree 300, Amsterdam (ID&T)

Inschrijven kan tot 14 januari door een mail te sturen naar: Marissa@pifworld.com

Auteur
Bente Meindertsma

Datum:
12 januari 2011
Categorieën: