Seminar CoCooN – Conflict and Cooperation over Natural Resources: Knowledge@work!

CoCooN – een programma over Conflict en Samenwerking met betrekking tot Natural Resources in ontwikkelingslanden bestaat sinds 2009. CoCooN zoekt nieuwe ontwikkelingsstrategiën met behulp van kennis, onderzoek en innovatie. Lokale ontwikkelingen worden gelinked aan wereldwijde debatten.  

Voor diegene die meer willen weten van CoCoon en de projecten os er op 15 december  kick-off seminar “CoCooN: Knowledge@work!”  in Den Haag. De projectleidende consortia zullen hun ambitieuze programma’s presenteren en ‘knowledge networking’ bediscussiëren.

Inschrijven voor gratis deelname kan tot 7 december. Ga hier verder naar de website van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek.

Auteur
Iris Gardien

Datum:
04 december 2010
Categorieën: