Context MasterClass: Mondiaal burgerschap; perspectieven voor de toekomst

Mondiaal burgerschap; perspectieven voor de toekomst

Begin 2011 verschijnt de publicatie ‘van draagvlak naar mondiaal burgerschap’, waarin verschuivingen in het denken over mondiale betrokkenheid worden weergegeven. De publicatie – gebaseerd op het materiaal van zeven jaar Context MasterClass – wordt gepresenteerd tijdens de Context MasterClass lecture van donderdag 20 januari 2011.

Tijdens deze lecture wordt de brug geslagen naar de toekomst van mondiaal burgerschap.  Diverse sprekers zullen hun reflecties delen over ontwikkelingen en uitdagingen rond wereldburgerschap. Aan het woord komen Roberto Calzadilla (de Boliviaanse ambassadeur in Nederland), Frans van den Boom (directeur NCDO) en diverse oud deelnemers van de Context MasterClass.

De bijeenkomst duurt van 13.30 tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een feestelijke borrel. Locatie is UCK Torenzaal (voormalige Tumult locatie), Domplein 4-5 in Utrecht. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt begin januari 2011.

Auteur
Selma Zijlstra

Datum:
23 december 2010
Categorieën: