Lees en discussieer over het nieuwe WRR-rapport “Aan het buitenland gehecht”

Vanmiddag presenteert de WRR een nieuw rapport, Aan het buitenland gehecht, over het Nederlandse buitenlandbeleid. Het rapport is geschreven onder leiding van Ben Knapen. Het schetst een uitgebreid kader waarbinnen Nederland haar positie in een veranderende wereld zou moeten bepalen. Hierover zal online weer veel worden gediscussierd.

Op de website van The Broker staat een ‘korte gids’ die de belangrijkste argumenten van het WRR rapport samenvat. Een honderdtal wetenschappers, beleidsmakers, en representanten van bedrijfsleven en NGO’s is door The Broker uitgenodigd deel te nemen aan dit debat.

Ook op de website van Vice Versa zal in het kader van de discussie ‘So you think you can help’ aandacht besteden aan dit rapport, dat onder leiding van de huidige staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken is samengesteld. De redactie van Vice Versa is aanwezig bij de presentatie van het rapport in Den Haag (dinsdag 30 november).

Het hele rapport is te downloaden op de website van de WRR.

Auteur
Vice Versa

Datum:
30 november 2010