UZ brengt vraag en aanbod voor een betere wereld samen

Op zaterdag 27 november vindt van 12.30 tot 16.30 uur in Utrecht voor de derde keer UZ plaats. UZ is er voor mensen die hun tijd of kennis willen delen voor een betere wereld maar niet weten hoe, wat of waar en voor organisaties of mensen met ideeën die vrijwilligers of input zoeken.

De dag vindt plaats volgens het Open Space principe. Dat betekent dat de agenda ter plekke wordt bepaald op basis van de input van de aanwezigen. Op UZ kom je iets brengen of halen. Alle aanwezigen kunnen hun vraag of aanbod ‘pitchen’ op de marktplaats, vervolgens kunnen alle bezoekers zelf kiezen waar ze bij aanhaken.

UZ is gratis en voor iedereen toegankelijk. Locatie van het event is Seats2Meet in Utrecht (Hoog Catherijne) en aanmelden is mogelijk via www.jijbent.uz.

Auteur
Iris Gardien

Datum:
18 november 2010
Categorieën: