Ruud van Eijle nieuwe directeur World Vision

Per 1 december 2010 treedt Ruud van Eijle aan als de nieuwe algemeen directeur van World Vision, een internationale Christelijke NGO die zich inzet voor kinderen. Eijle komt over van Stichting Dorcas Hulp Nederland, waar hij vijf jaar directeur was.

Ruud van Eijle, die ook politiek actief is voor de Christenunie, is na de Bestuursacademie in Tilburg bij de overheid gaan werken. Van 1987 tot 2000 heeft hij dertien jaar leiding gegeven aan Stichting Open Doors Nederland. Van Eijle zal als directeur in Nederland het gezicht worden van World Vision en de organisatie internationaal vertegenwoordigen, zowel binnen World Vision International, als bij partnerorganisaties in het Zuiden met wie World Vision samenwerkt.

Auteur
Thomas Hurkxkens

Datum:
12 oktober 2010