Forumdiscussie: “Moving Forward”

Forumdiscussie: “Moving Forward”, op vrijdag 29 oktober 2010 om 14.00 uur bij het Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, Soesterberg.

Doel van de middagbijeenkomst is het bevorderen van de rol van migranten en vluchtelingen als wereldburgers door hun actieve participatie   aan duurzame ontwikkeling, van lokaal tot mondiaal niveau, een platform te geven. Het middel hiertoe is het bespreken van de dwarsverbanen   tussen migratie en ontwikkeling (M&O) en de verschillende partijen (multi-stakeholders  d.w.z. overheid, civil  society, diaspora organisaties en bedrijfsleven) die hierbij betrokken zijn. Het TRANSCODE project wordt hierbij als voorbeeld genomen¹. Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestr. 20, Soesterberg

Vanaf 13.30 t/m 18.00u

Meer informatie: oikos@stichtingoikos.nl. U kunt zich ook telefonisch opgeven
via het secretariaat van Stichting Oikos (030—2361500). 030 – 236 1500

Auteur
Thomas Hurkxkens

Datum:
27 september 2010
Categorieën: