Internationale Samenwerking, een coherent beleid?

HANDELSBARRIERES – DEFENSIE – DEMOCRATISERING – RELIGIE – ECONOMISCHE GROEI

Hoe voorkom je dat het ene beleidsterrein de resultaten van het andere niet negatief beïnvloeden? Samenwerking tussen bijvoorbeeld de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken is cruciaal om ervoor te zorgen dat handelsbarrieres economische groei in ontwikkelingslanden niet in de weg staan.

In samenwerking met de politieke partijen organiseert Politiek 2015 een conferentie over coherentie van beleid met betrekking tot internationale samenwerking. Met workshops van de politieke partijen over uiteenlopende thema’s en medewerking van o.a. Paul Hoebink en Arend Jan Boekestijn. Gespreksleider: Ralf Bodelier

Datum: Zaterdag 18 september 2010

Tijd: 13:00 uur tot 17.30 uur

Entree: gratis (aanmelden verplicht)

Locatie: Felix Meritis, Amsterdam

Meer informatie en aanmelden: Hier

Auteur
Andre van der Stouwe

Datum:
01 september 2010
Categorieën: