Fair Career Event

Hoogopgeleide studenten en professionals vinden het steeds belangrijker om hun talent in te zetten voor een organisatie die een positieve bijdrage levert aan onze wereld.

Het Fair Careerevent is een unieke carrièrebeurs waarop maatschappelijke verantwoord ondernemen (MVO) samenkomt met maatschappelijk verantwoord werken (MVW). Het brengt organisaties en hoogopgeleiden bij elkaar die het streven naar een duurzame en eerlijke wereld belangrijk vinden.

Non-profit instellingen en bedrijven laten op de beurs zien op welke manier zij zich inzetten voor de wereld van morgen. Hoogopgeleide studenten, starters en professionals kunnen beleven hoe het is om bij deze organisaties te werken. Zij vinden er banen, vrijwilligerswerk en stageplaatsen op hun vakgebied en niveau en ook relevante opleidingen.

Organisaties krijgen de mogelijkheid presentaties te geven en andere manieren om het geïnteresseerde publiek te informeren over hun initiatieven voor een betere wereld, zoals met filmvertoningen en workshops. Het beleven van het werken bij die organisaties en bedrijven staat centraal.

Tijdens de beurs vindt het OneWorld MVW Congres plaats met workshops en debat, dé jaarlijkse bijeenkomst over maatschappelijk verantwoord werken voor professionals.

28 en 29 oktober | Jaarbeurs Utrecht | OneWorld

Auteur
Vice Versa

Datum:
23 juli 2010
Categorieën: