Debat: Onbemind en onbegrepen? De factor religie in ontwikkelingssamenwerking

Onder de titel Over de Dijk organiseert de Eduardo Frei Stichting, de internationale stichting van het CDA, een debat over de rol van religie in ontwikkelingssamenwerking.

Het debat met onder anderen Kathleen Ferrier (Tweede Kamerlid CDA) en Paul Hoebink (hoogleraar ontwikkelingssamenwerking CIDIN) staat in het teken staan van vragen als: Hoe moeten we omgaan met de factor religie in ons ontwikkelingsbeleid? Zouden we het moeten gebruiken als positieve factor in ontwikkelingssamenwerking of juist niet? En als je het wil gebruiken, hoe doe je dat dan? Het debat zal in het teken staan van deze vragen. Piet-Hein Peeters (journalist) zal de avond leiden.

Gratis toegangskaarten verkrijgbaar aan de kassa van LUX / reserveren via 0900-5894636 (kassa LUX).

20.00 uur | Lux, Poortgebouw, Mariënburg 38-39, Nijmegen | Over de Dijk

Auteur
Vice Versa

Datum:
30 juli 2010