After Travel Event

Heb jij stage- of werkervaring in een ontwikkelingsland? Kom dan op zaterdag 2 oktober 2010 naar het After Travel Event in pakhuis De Zwijger te Amsterdam. Tijdens deze dag kun je ervaringen met andere reizigers uitwisselen, ideeën opdoen, discussiëren en diverse workshops volgen. Ook als je van plan bent om op reis te gaan, kan deze dag heel nuttig zijn.

 
 

Terug van weggeweest, business as usual? Jouw reis naar een ontwikkelingsland heeft ongetwijfeld een onuitwisbare indruk op je gemaakt. Je hebt ervaren hoe het daar is, in welke omstandigheden mensen daar leven. Foto’s en verhalen deel je met familie en vrienden, maar wat doe je nog meer? Ga je werken in de ontwikkelingssector, ben je je meer bewust van je levensstijl, ben je aan het sparen om binnenkort eenzelfde reis te maken en denk je na over wat je een volgende keer anders zou doen? Hoe kun je je bijvoorbeeld optimaal voorbereiden? Kortom, je kunt heel veel halen uit je reiservaring. Upgrade your experience!

Wil je op de hoogte gehouden worden over het evenement, stuur dan alvast een email naar info@cosnoordholland.nl.

Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam | COS Noord-Holland

Auteur
Vice Versa

Datum:
23 juli 2010
Categorieën: