Seminar: Rijnlands ondernemen in internationale samenwerking

MDF Training & Consultancy organiseert een seminar ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan over Rijnlands ondernemen, een vorm van ondernemen waarbij lange termijn resultaten en vertrouwen centraal staan. Na een gezamenlijke lunch zal Jaap Peters, auteur van o.a. Intensieve menshouderij, het Rijnlands denken en ondernemen introduceren en zal er worden gesproken over Rijnlands ondernemen in het Zuiden. Daarna is er tijd voor discussie in informele sfeer. De dag wordt afgesloten met een receptie. Voor degene die het WK niet willen missen; vanaf 16 uur zal de kwartfinale live op grote schermen te volgen zijn.

Vanaf 12.00 uur | Hotel de Bosrand, Bosrand 28, Ede | www.mdf.nl

Auteur
Ilse Zeemeijer

Datum:
03 mei 2010
Categorie├źn: