Seminar: Draagvlak, mondiaal burgerschap en duurzaamheid

MDF Training & Consultancy, Vice Versa en Institute of Social Studies organiseren seminars voor professionals uit de brede ontwikkelingssector. Met het DPRN traject ‘Singing a New Policy Tune’ nemen we ontwikkelingsthema’s, gebaseerd op de OS/ IS agenda en het WRR rapport, op een constructieve wijze onder de loep.

Tijdens de seminar op 30 juni willen we nieuwe inzichten krijgen of ‘draagvlak activiteiten tot duurzame gedragsveranderingen leiden’? en ‘of minder versnippering van actoren leidt tot draagvlakversterking’?

Programma:

Boekpresentatie ‘Verloren in wanorde’ door Karel van Kesteren & opening speech van Peter van Lieshout (WRR).

Verder een panel discussie met o.a.: Ton Waarts (ex NCDO), Hans Beerends (oprichter Wereld Winkels), Dorothé Appels (COS Nederland), Margreet van der Pijl (1% club), Rolf Wijnstra (Minbuza), Marius Stehouwer (ZOA), Ineke Bakker (Oikos)

Kosten zijn 50 euro voor 1 dag, incl. lunch (25 euro studenten)

10.00 – 16.30 |  Hotel de Bosrand in Ede | www.singinganewpolicytune.nl

Auteur
Vice Versa

Datum:
03 mei 2010
Categorieën: