Congres: Make My Day

Make My Day is een jaarlijks terugkerend congres georganiseerd door SOL, de studentenvereniging voor ontwikkelingssamenwerking in Leiden in samenwerking met Move Your World. Dit jaar zal het congres in teken staan van de vraag: The Developmental Glass – Half full OR Half empty? Alle lezingen en workshops zullen dus in het teken komen te staan van successen in de ontwikkelingssamenwerking, maar ook de keerzijde hiervan.

Naast een openingslezing en een sluiting met debat over dit thema zijn er twee workshoprondes met verschillende onderliggende thema’s. Je kunt zelf kiezen welke workshops je volgt aan de hand van je opleiding of interesses. De deelthema’s zijn: Personal Wellbeing, Aid & Religion en Legal & Commercial. De workshops zullen worden gegeven door experts op de desbetreffende vakgebieden.

Aanmelden kan door hier te klikken. De kosten voor een hele dag inclusief lunch zijn € 2,50.

9.45 – 16.15 uur | Kamerling Onnes Gebouw, Steenschuur 25, Leiden | www.soleiden.nl

Auteur
Ilse Zeemeijer

Datum:
11 mei 2010
Categorieën: