Water & Sanitatiedag

Op vrijdag 28 mei organiseren Impulsis, Aqua for All en Akvo een themabijeenkomst over water- en sanitatieprojecten in ontwikkelingslanden. De dag is bedoeld voor partners van Impulsis en Aqua for All, maar ook andere geïnteresseerde particuliere initiatieven die zich inzetten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Er wordt aandacht besteed aan twee onderwerpen: Kwaliteit van drinkwater en Hygiëne & Gezondheid.

De dag duurt van 9:30 tot 16:30 uur. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Vul het inschrijfformulier in op www.impulsis.nl/agenda bij de waterdag (tot uiterlijk 21 mei).

Meer weten? Kijk op onze website: Impulsis.nl, AquaforAll.nl of Akvo.org.
Vragen stellen kan ook via info@aquaforall.nl of info@impulsis.nl .

Auteur
Thomas Hurkxkens

Datum:
22 april 2010