VIDEO: ‘Ontwikkelingshulp afschaffen!’

Zondag vond in Studio Desmet het debat ‘Is er leven na MFS-2?’ plaats. Winnaars en verliezers van de eerste ronde van het medefinancieringsstelstel zaten aan tafel met Bram van Ojik, verantwoordelijk voor het MFS-2. Daarnaast namen politici Kees Vendrik (GroenLinks), Ewout Irrgang (SP) en Harm Evert Waalkens (PvdA) deel aan de avond. Centraal stonden de eerste MFS-ronde en de toekomst van de financiering van ontwikkelingssamenwerking. Lees deze week alles over het debat en MFS-2 op www.viceversaonline.nl

Dat betrokken organisaties daarbij niet vanzelfsprekend op sympathie van de burgers moeten rekenen, blijkt wel uit de straatreportage waarmee het debat van start ging.

De straat over ontwikkelingssamenwerking on Vimeo.

Auteur
Andre van der Stouwe

Datum:
12 april 2010
Categorieën: