MKB Investeringsbeurs

Het evenement “Growing SMEs: It’s time to invest”, dat plaatsvindt op 2 juni 2010 in Den Haag, is een MKB investeringsbeurs waar 75 ondernemers uit ontwikkelingslanden een unieke kans krijgen om hun bedrijfsplan te pitchen aan 100+ investeerders die geinteresseerd zijn in het financieren van bedrijven in opkomende markten.

De al traditionele Investerings Marktplaats, die BidNetwork jaarlijks organiseert, komt dit jaar met vier maal zoveel entrepreurs met investment grade business plans en een financiele behoefte tussen $10,000 en $2000,000 dollar.

De doelstellingen van de MKB investeringsbeurs zijn het in contact brengen van ondernemers met potentiële financierders en vice versa en het mobiliseren van kapitaal. Daarnaast is het een goede manier om investeerders kennis te laten maken met de opkomende investeringsmarkt. Het uiteindelijke doel van de beurs is het bevorderen van de stabiliteit in inkomen en de economische stabiliteit in de Derde Wereld. Voor een gedetailleerd programma van het evenement, klik hier.

Naar verwachting zal het evenement “Growing SMEs: It’s time to invest” meer dan 800 deelnemers samenbrengen, waaronder specialisten en personen die actief zijn binnen de MKB-sector, evenals 75+ ondernemers en 100+ investeerders.

Fokker Terminal Den Haag

Auteur
Thomas Hurkxkens

Datum:
22 april 2010